Close

Tobi Damstra

_HVL3827_TobiTobi heeft na zijn opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding tot gymleraar de opleiding fysiotherapie afgerond aan de Academie voor fysiotherapie te Groningen in 1992 afgerond.

Sinds 1998 is hij werkzaam binnen de fysiotherapie in Marum, eerst in de praktijk aan de Lindsterlaan en in 2002 is hij samen met collega’s de maatschap Fysiotherapie VitaMarum aan de Kamperfoelielaan gestart. Sindsdien is hij praktijkeigenaar en maatschapslid en gedeeld eigenaar van het pand VitaMarum.

Na de opleiding fysiotherapie heeft hij de 4-jarige opleiding manueel therapie afgerond en is sinds 1998 geregistreerd manueel therapeut SOMT. Daarnaast heeft Tobi o.a. de opleidingen nek- schouder en arm klachten (NSA te Groningen, voorheen J.D. Stenvers), de opleiding tot McKenzie MDT® therapeut en Manuele therapie Marsman gevolgd.

Binnen de praktijk Fysiotherapie VitaMarum heeft hij zich gespecialiseerd in Nek- schouder- arm- en rugklachten, begeleiden van trainingsgroepen als medisch fitness en Diabetes.

 

❮ terug