Close

Trainingen

fysiotherapieVitaMarum-trainingsruimte_lang

VitaFitness

Heeft u dat ook wel eens, dat tijdens traplopen, zwaar tillen of hard moeten fietsen de conditie tegenvalt, u snel vermoeid bent en hijgend moet bijkomen. Of merkt u dat het lopen over een oneffen ondergrond niet meer vanzelfsprekend is? En dat het huishoudtrapje wel erg wiebelig is geworden? Leest u liever een boekje met uw kleinkind dan dat u samen op de grond met blokken speelt? Of wilt u het niet zover laten komen?

Lees meer ❯


Revalidatie en medische training

Rugtraining:

Ondanks dat de medische wetenschap worstelt met een goede verklaring voor rugklachten weten we inmiddels één ding wel zeker. Bewegen is het beste medicijn. Of het nu gaat om langdurig bestaande (chronische) lage rugklachten of steeds terugkerende (recidiverende) lage rugklachten. In beide gevallen is het goed om het functioneren van de wervelkolom op een actieve manier te verbeteren.

Knierevalidatie:

Regelmatig horen we van voetballers die door een ernstige knieblessure maanden uit de roulatie zijn. Vaak is er sprake van een meniscusbeschadiging of gescheurde (kruis)banden. Meestal wordt er dan operatief ingegrepen en volgt een intensieve revalidatie om weer op niveau terug te komen.

Ook bij Fysiotherapie VitaMarum bieden we de mogelijkheid om na dergelijke blessures en operaties te revalideren en weer terug te keren naar actief sportniveau maar uiteraard ook naar werk.

Lees meer ❯


COPD

Voor mensen met COPD (chronische obstructieve longaandoeningen) is al jaren bekend dat het onder deskundige begeleiding opbouwen van conditie veruit de beste resultaten geeft. Uiteraard kunnen we het ziekteproces niet wegnemen maar er is veel winst te behalen door het optimaal laten functioneren van hart en longen.

Lees meer ❯


Parkinson / MS / CVA

Fysiotherapie VitaMarum is aangesloten bij diverse netwerken voor neurologische patiënten. Dit betekent dat wanneer u door uw neuroloog verwezen wordt voor fysiotherapeutische behandeling de kans erg groot is dat u naar ons verwezen wordt.

Lees meer ❯

Wilt u graag meer informatie en wilt u weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding vanuit uw zorgverzekeraar neem dan gerust contact met ons op via 0594642111 of via info@fysiotherapiemarum.nl