Close

Wie zijn wij

Fysiotherapie VitaMarum is dé praktijk voor Marum en omstreken, waar u terecht kunt voor een breed scala aan fysiotherapeutische behandelmogelijkheden.

Door de aanwezigheid van meerdere specialisaties kunnen wij uw klacht vanuit diverse invalshoeken benaderen en behandelen, om tot het beste resultaat te komen.

Wij voeren naar aanleiding van uw klachten een onderzoek uit, stellen een fysiotherapeutische diagnose, behandelen en evalueren. Vervolgens koppelen wij het terug met de huisarts.
Belangrijk hierbij is dat de aandacht gericht wordt op de oorzaak van de klacht. Hierbij maken wij gebruik van alle bij Fysiotherapie VitaMarum aanwezige specialisaties. Uw klacht kan zo door meerdere therapeuten beoordeeld en behandelt worden. Tevens werken wij nauw samen met andere hulpverleners in de zorg.

De fysiotherapeut is de specialist in het behandelen van klachten aan het houding- en bewegingsapparaat. Of het nu gaat om klachten opgedaan tijdens het werk, sport of dagelijks bewegen, de fysieke gevolgen van een ongeluk, operatie of ziekte, of gewoon omdat het lichaam ouder wordt. De fysiotherapeut zorgt er voor dat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen.

vita-gebouw-laag