Close

Verwijzing

Voor behandelingen bij Fysiotherapie VitaMarum is een verwijzing niet noodzakelijk. Middels de Directe Toegang Fysiotherapie kunt u gewoon een afspraak maken. Mocht de fysiotherapeut, op basis van uw verhaal of uitkomsten van het fysiotherapeutisch onderzoek, toch twijfelen of fysiotherapie op dit moment de juiste behandeling voor u is zal deze contact opnemen met uw huisarts om dit te overleggen.

Uiteraard bent u ook met verwijzing van harte welkom. In een aantal gevallen is een verwijzing zelfs noodzakelijk. Dit zijn de zogeheten indicaties die genoemd worden op de chronische indicatie lijst.

U moet hierbij denken aan fysiotherapie na operaties en fysiotherapie bij specifieke aandoeningen als: CVA, Parkinson, Claudicatio intermittens etc. Deze aandoeningen worden nog vergoedt uit het basispakket echter alleen indien er een verwijzing aanwezig is van specialist of huisarts.

Mocht u twijfelen of uw klacht zonder of allen met verwijzing behandeld kan worden mag u gerust eerst contact met ons opnemen.