Close

15 september 2017

Fysiotherapie VitaMarum steunt Noah’s Ark

Noah’s Ark Children’s Ministry Uganda (NACMU) is in 1999 opgericht door Piet en Pita Buitendijk en bevindt zich sinds 2006 even buiten de stad Mukono in centraal Uganda.

Piet en Pita startte in hun huurhuis in Kampala met opvang van baby’s die geen huis hadden, weggegooid langs de kant van de weg, achtergelaten bij vreemden, mishandeld of misbruikt. Het huis werd door het grote aantal kinderen al snel te klein maar Piet en Pita dachten er niet aan om geen kinderen meer op te nemen. Daarom besloten zij uit te breiden met de huidige Noah’s Ark als resultaat, een eigen terrein met een groot kindertehuis met ruimte voor vele kinderen, kleinschalige family units, scholen, een kerk, een medisch centrum en meer. Inmiddels biedt het kinderhuis een liefdevol thuis aan meer dan 180 kinderen en wordt er onderwijs geboden aan meer dan 350 leerlingen, het grootste deel leerlingen komt uit de armste families uit de omringende dorpen.

Noah’s Ark is afhankelijk van de vrijgevigheid van haar sponsoren, donoren en vrijwilligers. U kunt het werk van Noah’s Ark ondersteunen met een donatie, door een leerling of kind financieel te adopteren of door vrijwilliger te worden. Kijk voor meer informatie op de website: www.nacmu.org/nl

Fysiotherapie VitaMarum doneert de volledige opbrengst van de boekverkoop aan Noah’s Ark en willen hiermee het werk van Piet en Pita steunen.

Mocht u boeken over hebben voor de verkoop dan zijn deze van harte welkom.